|
стр.
|
Єжов В.М.,
Гриник І.В. Біохімічні аспекти селекції плодових культур роду Prunus L.
|
5-15
|
Ходаківська
Ю.Б., Матвієнко М.В., Троян В.І., Лисанюк В.Г. Українська універсальна
підщепа розоцвітних (УУПРОЗ-6) у плодово-декоративному садівництві
|
15-19
|
Кіщак О.А.,
Зарубенко В.І., Пелехатий В.М., Пелехата Н.П. Оцінка перспективних сортів
вишні (Cerasus vulgaris Mill.) на
придатність до механізованого збирання плодів
|
20-25
|
Телепенько
Ю.Ю. Господарсько-біологічна оцінка сортів ожини (Rubus caesis L.) в умовах західного Лісостепу України
|
25-32
|
Терещенко
Я.Ю., Кривошапка В.А., Ярещенко О.М., Лисанюк В.Г. Адаптивність нових сортів
жимолості синьої (Lonicera
cоerulea L.)
в умовах Лісостепу України
|
32-39
|
Шевель Л.О., Трохимчук А.І. Цінні зразки генофонду калістефусу китайського (Сallistephus
chinensis (L.) Nees.) Інституту садівництва НААН України
|
39-44
|
Гриник
І.В., Москалець Т.З., Францішко В.С., Москалець В.В., Лясковський А.А.,
Францішко В.В., Францішко Б.В., Матлай І.Й. Берека лікарська (Sorbus torminalis (L.)
Crantz): нові селекційні форми та перспективи їх
використання у садівництві
|
45-65
|
Рудник-Іващенко
О.І., Кременчук Р.І.
Методи
створення нових сортів лаванди вузьколистої (Lavandula angustifolia Mill.)
|
65-72
|
Бублик
М.О., Китаєв О.І., Фризюк Л.А., Чорна Г.А., Пелехатий В.М., Васюта В.М.
Методи прогнозування врожайності сільськогосподарських рослин
|
72-83
|
Полгороднік
О.Г., Денисюк О.Ф. Прогноз
врожаю агрусу (Ribes uva-crispa
L.) на основі математичної моделі в залежності від
розвитку сферотеки
|
83-90
|
Малюк Т.В.,
Козлова Л.В., Пчолкіна Н.Г. Удосконалення
методів діагностики мінерального живлення плодових культур
|
91-100
|
Дубровський
В.І., Швед М.В.
Інтродукція горіха чорного (Juglans nigra L.)
в Україні та його господарсько-біологічне значення
|
100-106
|
Василенко О.С., Кондратенко Т.Є. Виноградарство
в умовах Київщини
|
106-112
|
Шевчук
Л.М., Бабенко С.М., Жук В.М. Формування якості і лежкості плодів яблуні (Malus domestica
Borkh) сорту
Скіфське золото залежно від підщепи у звичайному охолоджуваному плодосховищі
|
112-117
|
Шевчук Л.М., Левчук Л.М., Омельченко
А.М., Вінцковська
Ю.Ю. Зменшення
загального мікробного забруднення у холодильних камерах плодосховищ з використанням
обладнання Airocide®
|
118-123
|
Євчук Я.В., Меженський В.М., Любич В.В.,
Парубок М.І. Біохімічна характеристика плодів глоду (Crataegus L.) з метою створення продуктів профілактичного призначення
|
124-132
|
Литовченко О.М., Кузнецов А.В. Наукове забезпечення виробництва
безалкогольної та слабоалкогольної продукції у плодопереробній галузі
|
133-139
|
Кіщак О.А., Фільов В.В., Ласкавий В.В., Васюта В.М. Морозостійкість
сортів сливи (Prunus domestica L.)
у центральному Лісостепу України
|
139-144
|
Патика
Т.І.,
Патика М.В.,
Цизь О.М. Природний консорціум
грунтових мікроорганізмів (Екстракон) для оздоровлення агроценозів
|
144-153
|
Ряба І.А., Павлюк Л.В.,
Удовиченко К.М., Тряпіцина Н.В. Відбір безвірусних
клонів у маточних насадженнях малини (Rubus idaeus L.)
та ожини (Rubus caesis L.)
|
153-160
|
Сало І.А., Попова
О.П. Розвиток українського ринку плодів і ягід в
умовах глобалізації
|
160-170
|
Ярута О.Я. Господарсько-економічна оцінка сортів беладони звичайної
(Atropa belladonna L.) Прекрасна пані та Красавка
|
171-177
|
Корженьовський M., Хмєльовіч-Корженьовська
A., Терещенко Я.Ю., Ярещенко
О.М. Можливості використання хімічних продуктів
для захисту рододендрона (Rhododendron sp.) від фітофтори (Phytophthora
plurivora)
|
177-186
|