ВИПУСК 74

ЗМІСТ

 

стр.

Єжов В.М., Гриник І.В. Біохімічні аспекти селекції плодових культур роду Prunus L.

5-15

Ходаківська Ю.Б., Матвієнко М.В., Троян В.І., Лисанюк В.Г. Українська універсальна підщепа розоцвітних (УУПРОЗ-6) у плодово-декоративному садівництві

15-19

Кіщак О.А., Зарубенко В.І., Пелехатий В.М., Пелехата Н.П. Оцінка перспективних сортів вишні (Cerasus vulgaris Mill.) на придатність до механізованого збирання плодів

20-25

Телепенько Ю.Ю. Господарсько-біологічна оцінка сортів ожини (Rubus caesis L.) в умовах західного Лісостепу України

25-32

Терещенко Я.Ю., Кривошапка В.А., Ярещенко О.М., Лисанюк В.Г. Адаптивність нових сортів жимолості синьої (Lonicera cоerulea L.) в умовах Лісостепу України

32-39

Шевель Л.О., Трохимчук А.І. Цінні зразки генофонду калістефусу китайського (Сallistephus chinensis (L.) Nees.) Інституту садівництва НААН України

39-44

Гриник І.В., Москалець Т.З., Францішко В.С., Москалець В.В., Лясковський А.А., Францішко В.В., Францішко Б.В., Матлай І.Й. Берека лікарська (Sorbus torminalis (L.) Crantz): нові селекційні форми та перспективи їх використання у садівництві

45-65

Рудник-Іващенко О.І., Кременчук Р.І. Методи створення нових сортів лаванди вузьколистої (Lavandula angustifolia Mill.) 

65-72

Бублик М.О., Китаєв О.І., Фризюк Л.А., Чорна Г.А., Пелехатий В.М., Васюта В.М. Методи прогнозування врожайності сільськогосподарських рослин

72-83

Полгороднік О.Г., Денисюк О.Ф. Прогноз врожаю агрусу (Ribes uva-crispa L.) на основі математичної моделі в залежності від розвитку сферотеки

83-90

Малюк Т.В., Козлова Л.В., Пчолкіна Н.Г. Удосконалення методів діагностики мінерального живлення плодових культур

91-100

Дубровський В.І., Швед М.В. Інтродукція горіха чорного (Juglans nigra L.) в Україні та його господарсько-біологічне значення

100-106

Василенко О.С., Кондратенко Т.Є. Виноградарство в умовах Київщини

106-112

Шевчук Л.М., Бабенко С.М., Жук В.М. Формування якості і лежкості плодів яблуні (Malus domestica Borkh) сорту Скіфське золото залежно від підщепи у звичайному охолоджуваному плодосховищі

112-117

Шевчук Л.М., Левчук Л.М., Омельченко А.М., Вінцковська Ю.Ю. Зменшення загального мікробного забруднення у холодильних камерах плодосховищ з використанням обладнання Airocide®

118-123

Євчук Я.В., Меженський В.М., Любич В.В., Парубок М.І. Біохімічна характеристика плодів глоду (Crataegus L.) з метою створення продуктів профілактичного призначення

124-132

Литовченко О.М., Кузнецов А.В. Наукове забезпечення виробництва безалкогольної та слабоалкогольної продукції у плодопереробній галузі

133-139

Кіщак О.А., Фільов В.В., Ласкавий В.В., Васюта В.М. Морозостійкість сортів сливи (Prunus domestica L.) у центральному Лісостепу України

139-144

Патика Т.І., Патика М.В., Цизь О.М. Природний консорціум грунтових мікроорганізмів (Екстракон) для оздоровлення агроценозів

144-153

Ряба І.А., Павлюк Л.В., Удовиченко К.М., Тряпіцина Н.В. Відбір безвірусних клонів у маточних насадженнях малини (Rubus idaeus L.) та ожини (Rubus caesis L.)

153-160

Сало І.А., Попова О.П. Розвиток українського ринку плодів і ягід в умовах глобалізації

160-170

Ярута О.Я. Господарсько-економічна оцінка сортів беладони звичайної (Atropa belladonna L.) Прекрасна пані та Красавка

171-177

Корженьовський M., Хмєльовіч-Корженьовська A., Терещенко Я.Ю., Ярещенко О.М. Можливості використання хімічних продуктів для захисту рододендрона (Rhododendron  sp.)  від фітофтори  (Phytophthora plurivora)

177-186

 

  << Назад